Skip to content

Fulltimer klantenservice medewerker voor snelgroeiende scale up

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.350Personeelszaken

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan het uitrollen van een snelgroeiend merk? Begrijp jij dat een klantreis niet slaapverwekkend moet zijn maar de klant moet wakker schudden? En vind je het leuk om veel in contact te zijn met klanten? Dan spreken we jou graag heel snel!


Dit is onze klantenservice
Als medewerker van de klantenservice bezorg jij onze (toekomstige) klanten dé customer experience of a lifetime! Je bent een echte multitasker en vindt het leuk om klanten te adviseren en te helpen. Doet zich een probleem voor dan kom jij meteen met een Matt-waardige oplossing en tussendoor neem je de telefoon nog twee keer aan. Je kan meerdere balletjes hoog houden, werkt heel gestructureerd en hebt alles onder controle. Naast het contact met onze klanten ben je ook in direct contact met ons fulfilment en producenten. Je bent onderdeel van een klein hecht team waarbij je een belangrijke en gewaardeerde rol vervult.


Matt Sleeps
Matt Sleeps is een, in Amsterdam gevestigde, scale-up die de ouderwetse matrassenindustrie wakker schudt! Geen moeilijke termen, vervelende verkopers of muffe showrooms, wij maken een matras kopen leuk! Eén perfect aanpasbaar matras, die je 120 dagen gratis mag uitproberen en ook nog de dag na je bestelling wordt thuisbezorgd! Geen toeters, geen bellen, geen haken, geen ogen, geen kleine lettertjes! Een goed matras voor de beste prijs, dat is Matt. Naast het Matt matras verkopen we sinds kort ook boxsprings en zijn we bezig met nieuwe innovatieve producten rondom slapen. Merkervaring is belangrijk voor ons. Hoewel wij de ouderwetse matrassenindustrie niet serieus nemen, doen we dat wel met onze klanten! We bieden onze klanten de beste service en bijzondere merk ervaringen zoals de Hangover Bar, Bed Dates, Mattflix en de Beddenbioscoop. Hiermee zijn we uniek en verdienen we de aandacht van onze klanten en de media. Bij ons geen slaapverwekkende teksten maar copy met een knipoog, evenementen die klanten niet snel vergeten en altijd een verrassing uit onverwachte hoek. Met deze strategie onderscheiden we ons, groeien we hard en zullen we Europa gaan veroveren.


Je hebt Matt-skills als:

🌙 Een creatief, enthousiast, ambitieus team met mensen die het maximale uit zichzelf en elkaar halen

🌙 Een top werksfeer, waarin werken in teamverband en informaliteit centraal staan

🌙 Een omgeving waarin je in korte tijd enorm snel zal leren

🌙 Een marktconforme vergoeding


Kan je niet wachten om onderdeel te maken van deze snelgroeiende start-up? Stuur je motivatiebrief en CV en wie weet ben jij straks onderdeel van Matt’s DreamteamVereisten

Profiel:

  • Je hebt minimaal MBO 4 denkniveau- HBO denkniveau is een plus
  • Uitstekende aantoonbare communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands als Engels;
  • Je bent commercieel ingesteld en je hebt een goede overtuigingskracht;
  • Je bent enthousiast, proactief en denkt altijd in oplossingen;
  • Je voelt mensen en situaties goed aan en zet dit in om de klantverwachting continu te overtreffen;

of